manga naoko

manga naoko

5 Kasım 2016 Cumartesi

Geç Gelen Uyuz Güncel

Yine her zamanki gibi çok beklettik :D aslında istenmeyen bazı durumlar oldu. Bazılarını isteniyordu ama oraya hiç girmeyeyim :D 



Güncelin gecikme sebebi: Grubun 2 çevirmeni var. Biri Misaki diğeri Chizuru. Chizurunun zaten kendi sayfası ve kendi çevirdiği mangaları var. İsteğimiz üzerine 2 tane mangayı aldı ve onları çeviriyor. Kendisi okuduğu için kesinlikle düzenli bir biçimde ondan çeviri bekleyemeyiz ki şuan vize döneminde umarım vizeleri tek tek geçer :D vizelerden sonra Shin ve Border'ın çevirisi gelecek :)


Misaki ise işe başladı :) Biz de bu yüzden çevirmen aramaya karar verdik ve 2-3 kişi başvurdu :) tabi editörler de var. Ne yazık ki bu kadar beklememize rağmen biri bile gönderdiğimiz projelerle ya da yapacağını söylediği projelerle ilgili bize dönüş yapmadı. Sitem etmiyorum ama en azından yapamayacağınızı söyleyip bizi bekletmeseydiniz... Neyse daha sonra araya işler girdi ve Misaki yoğun işinden vakit ayırıp Nanokayı çevirdi :D Ve bizim sıkışınca kapısını çaldığımız PirinçDişli de aynı şekilde Love Phantom'u çevirdi :D kendisine çok çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Devils Line'ı kendisi çevirecek :) O yüzden araya pek vakit girmeden okuyabilceceksiniz :) Ona düznli bölüm gelmemesi de tamamen Misakiye bağlı bir sorundu. İşe girmesi tüm düzeni alt üst etti desek yeridir :D 

Ha yeni bi çevirmenimiz var diğer kalan mangalarımızı çevirecek. Bu güncele yetiştiremedi onun da sınavları varmış ona da başarılar :D diğer güncelde o çevirileri büyük ihtimal göreceğiz :)


Neyse çok beklettiğimiz mangalar :

Ha şunu ekleyeyim Love Phantom ve Nanoka no Kare'nin ingilizce bölümleri güncel. Yani ingilizce olarak ne zaman gelirse eklenecektir. 




Bu arada çevirmen ve editör alımları hala açıktır. Lütfen cidden bunu yapmak isteyenler başvursun çeviride değil ama düzenlemede işi bilmek önemli değil öğretebiliriz. :) 
manganaoko@outlook.com dan ulaşabilirsiniz.