manga naoko

manga naoko

1 Mayıs 2016 Pazar

1 Mayıs'a Denk Gelen Güncel

Öhöö... Öhöömm...

Biz geldik :D

Elimiz boş gelmedik ama pek dolu da gelemedik :) Nanoka ve Shin severler eminim mutlu olacaktır. Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim çünkü bu güncelimizde diğer mangalar yok. Coin Laundry no Onna mutlaka her güncelde olurdu aynı Nanoka gibi. Aramıza yeni çevirmen arkadaşımız katıldığı için Coin Laundry no Onna onun sorumluluğunda. En baştan ürkütmeyelim ceylanı metodu uygulayarak onu da aramıza katmış bulunuyoruz :D en yakın zamanda kendisiyle tanışacaksınız zaten :) 




Shin'den  bölüm çevirdiği için Chizuru'ya sonsuz teşekkürler.. Zira ben yani Usagi'nin çok sevdiği mangalar arasında yerini aldı :)



Biz de tam Nanoka'yı güncele yetiştirdik diye mutluluk yaşarken bi sürprizle karşılaştık. 11.bölüm gelmiş. Daha yeni fark ettiğimiz için 11.bölüm çevrilmedi ama en yakın zamanda o da geliyor :)

Son olarak Takeuchi Naoko'nun mangalarından birini çevirmeyi düşünüyoruz. Üvey evlat gibi kalmışlar ortada. Biz de ismimize yakışır şekilde çevirelim dedik. Lütfen istediğiniz bir manga varsa güncelin altına yazarsanız çok iyi olur. Çünkü biz hala karar veremedik :D 

Veee son olarak mangalarımıza yorum yapmayı unutmayınız... Ekip arkadaşları arıyoruz. Eğer katılmak isterseniz sohbete yazabilirsiniz. Zaten en yakın zamanda BİZE KATIL bölümümüz aktif olacaktır. Sabrınız için teşekkürler :)